Bioresonantie Dieren

Woon je in de buurt van Dieren en heb je interesse in bioresonantie therapie nabij Dieren? Dan ben je bij Het Bioresonantie huis aan het juiste adres! Wanneer je naar de huisarts gaat met bepaalde klachten, zoals ziekte of emotionele problemen, krijg je in de meeste gevallen medicijnen voorgeschreven. Deze medicijnen onderdrukken de klachten of de symptomen, maar zorgen er niet voor dat de problemen opgelost worden. Dankzij de bioresonantie therapie van Het Bioresonantie Huis wordt de oorzaak van de symptomen gevonden en leert je lichaam om het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer in te schakelen en te versterken. Wil je meer weten over bioresonantie nabij Dieren? Neem dan gerust contact op met het Bioresonantie Huis. De medewerkers staan je graag te woord over de mogelijkheden die bioresonantie biedt. Misschien ben je binnenkort wel van de klachten verlost.

Bioresonantie therapie nabij Dieren bij het Bioresonantie Huis

Het kan erg frustrerend zijn dat de oorzaak achter de klachten of symptomen maar niet achterhaald wordt. Je wilt natuurlijk niets liever dan zonder klachten door het leven gaan, zonder dat je medicijnen moet gebruiken om de klachten die je ervaart te verdoezelen. De huisarts helpt je natuurlijk wel, maar niet op de manier die je wenst. De medewerkers van het Bioresonantie Huis zijn gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen, waarbij de klachten die je hebt vanuit de holistische benadering benadert worden. Hierbij wordt niet alleen naar je lichaam gekeken, maar ook naar je geest. Het gaat om het geheel, dus niet alleen om je lichaam. De bioresonantie therapie nabij Dieren van Het Bioresonantie Huis kan uitkomst bieden wanneer je de volgende klachten ervaart of aan de volgende ziektes lijdt:

 • Allergie├źn (voedingsstoffen, pollen en chemische stoffen
 • Klachten veroorzaakt door koemelkeiwit, koemelksuiker, gluten, tarwe, varkensvlees, kippeneieren, geraffineerde suikers
 • Blaasontstekingen, hartkloppingen, ADHD, slapeloosheid, ischias, eczeem, artrose en nog veel meer

Als je ziek bent of kampt met emotionele problemen kan de bioresonantie therapie nabij Dieren veel voor je betekenen. Bioresonantie kan namelijk ook uitkomst bieden bij:

 • Rugpijn veroorzaakt door een hernia
 • Bedplassen
 • Astma
 • Bronchitis
 • Chronische vermoeidheid
 • Angst
 • Woede uitbarstingen
 • Sollicitatie-angst
 • Rouwverwerking

Wat is bioresonantie therapie

Maar wat is bioresonantie therapie eigenlijk? Bioresonantie nabij Dieren heeft te maken met levende systemen die een bepaalde trillingsfunctie hebben. Deze trilling kan verstoord worden door bijvoorbeeld ziekte, emotionele problemen of andere klachten zoals slaapproblemen of bedplassen. Deze verstoring kan opgelost worden door het gebruik van bioresonantie-apparaten, zoals het bio-feedback systeem Scio-Eductor waar de medewerkers van Het Bioresonantiehuis mee werken. Met dit apparaat kunnen energie├źn in het lichaam gemeten en beoordeeld worden, waaronder trillingen en eventuele verstoringen. Dit apparaat kan er door specifieke trillingen toe te dienen ook voor zorgen dat deze verstoringen in de trillingen opgelost worden, waarna de klachten en de symptomen verdwijnen. Je zult je al snel beter voelen.

Over het Bioresonantiehuis

Het Bioresonantiehuis is in 2007 opgericht door Cor Kootstra, 7 jaar nadat hij voor het eerst in contact kwam met bioresonantie. Omdat bioresonantie in het verleden veel voor hem betekend heeft, wilde hij zelf ook met bioresonantie in onder andere Dieren gaan werken. Cor Kootstra heeft meerdere opleidingen gevolgd die er voor gezorgd hebben dat hij over de kennis van vandaag beschikt. Hij begon destijds met het onder de knie krijgen van de medische basiskennis en heeft daarnaast ook het Europese diploma voor Holistische Bio-energetische Geneeskunde, waardoor hij over alle benodigde kennis beschikt op dit gebied. Naast de opleidingen die hij al gevolgd heeft, volgt hij nog meer opleidingen zodat hij altijd op de hoogte is van de laatste weetjes en kennis en je zo goed mogelijk kan helpen.

Vind de veroorzaker van de klachten

Bieden de artsen uit het medische circuit niet de uitkomsten die je wenst en wil je dat de oorzaak van je problemen of klachten achterhaald wordt? Kies dan voor de bioresonantie therapie nabij Dieren, zodat de verstoringen van de trillingen in je lichaam of geest opgespoord en opgelost kunnen worden. Wil je meer weten over wat deze therapie voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06- 481 494 24! De medewerkers staan je graag te woord.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.