Informatie en tarieven bioresonantie

Als je met ons in zee gaat, sturen we je allereerst ons anamneseformulier toe. Een vragenlijst over je ziektegeschiedenis en wat je tot nu toe hebt gedaan om gezonder te worden. En natuurlijk wat persoonlijke gegevens die ziektekostenverzekeraars graag willen zien op de rekening, zoals je geboortedatum en je polisnummer. Voor meer informatie mag altijd bellen of mailen.

Informatie over de Intake

De intake en iedere daarop volgende behandeling moet ter plekke bij ons worden afgerekend. Dat kan contant of per PIN. De rekening die je van ons krijgt kun je insturen naar je verzekeringsmaatschappij. Je hebt dan wel een aanvullend verzekeringspakket nodig. Tegen het eind van het jaar is het altijd verstandig even te kijken naar je verzekeringspakket en of het voldoet aan de eisen die je stelt en of er vergoedingen zijn voor wat je aan therapieën wilt gaan doen.

Denk niet dat je verzekerd moet zijn om financieel beter af te zijn, want steeds meer verzekeraars ‘knijpen’ op de vergoedingen. Het kan heel goed zijn dat het helemaal niet lonend is om je aanvullend te verzekeren. Zeker als je bedenkt dat meestal maar een stuk of vijf behandelingen nodig zijn.

Als je voor de eerste keer komt voor de intake, is het goed om die dag zo weinig mogelijk mobiel te bellen en geen koffie te drinken. Wel veel water!

En als je na de intake of een behandeling moe bent, geef daar dan aan toe!

De tarieven:

Duur Tarief
Intake 1,5 uur €150
Vervolgbehandeling 1 uur €100
Vervolgbehandeling 45 minuten €75
Vervolgbehandeling 30 minuten €50

Behandelingen kunnen ook worden uitgevoerd op afstand (subspace), tegen dezelfde tarieven. Je spaart dan reistijd en reiskosten uit. En we kunnen je in noodsituaties heel snel helpen.

Wij zijn lid van beroepsvereniging BATC (lidmaatschapscode BR-03098 (Cor), de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument.

Helaas worden wij als therapeuten van de BATC voor alternatieve geneeswijzen niet vergoed door onder meer:  Anderzorg, Hema, Interpolis en Just; de VGZ-groep (incl. iptiQ), DSW, Pro-Life, Univé, en ‘Zorg en Zekerheid’ en ook niet door De Amersfoortse en Ditzo.

Praktijkcodes: AGB 90034420-90013391-90036794

Als je een afspraak wilt afzeggen, om wat voor reden dan ook, moet dit uiterlijk 24 uur van tevoren gebeuren anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Reageren is niet mogelijk