Interessant

 

Nieuwe produkten voor ontgifting

Het Bioresonantiehuis heeft een aantal nieuwe produkten die helpen bij de ontgifting van het lichaam en bij het basisch houden van de bloed pH. Om te beginnen het Sana Basenconcentraat. Het is een vloeistof uit water en Himalayazout, dat vervolgens door een special behandeling ‘waterstofarm’ is gemaakt. Daardoor heeft de vloeistof een hoge pH-waarde gekregen (basisch) en een hoge concentratie aan negatief geladen hydroxide-ionen. Plus een breed scala aan positief geladen mineral-ionen zoals natrium, calcium, magnesium en kalium.

Cellen lopen door allerlei zogenaamde oxydatieve processen beschadigingen op. Met als gevolg vroegtijdige veroudering en ontstekingsprocessen. Sana beschermt het lichaam door de schadelijke vrije radicalen uit te schakelen.

Verzuring ontstaat onder meer door de manier waarop we ons tegenwoordig vaak voeden door veel verzurende produkten te consumeren zoals suiker, melkeiwitten, dierlijke vetten, alcohol, nicotine, snoep en kunstmatige smaak– en kleurstoffen. Daarnaast is er ook de inwerking van stress, straling, smog en gebruik van medicijnen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.