Referenties

Beste Cor,
Ik ben een aantal weken geleden bij je geweest. De ‘behandeling’ is uitstekend bevallen en ik voel me veel beter. Het deel in het hart-long gebeurt is een stuk rustiger geworden en meer gebalanceerd. Ik komt voor de zomervakantie zeker nog een keer terug voor een check en verdere versterking van mijn systeem. Een heel fijn weekend toegewenst.

Hartelijke groet, Henk


Nina, een 64-jarige vrouw met onder meer lage rugklachten, heel sterke leverpijn en haar leven lang al veel hoesten, is op een vrijdag getest en toen tevens deels behandeld voor haar klachten. De dinsdag erna mailt ze onder meer het volgende:

“Hallo Cor, wil U even op de hoogte houden van mijn nog korte ervaringen, vanaf zaterdag heb ik het gevoel dat mijn rug veel steviger aanvoelt ! Verder moet ik veel minder hoesten en is de pijn in de leverstreek is zo goed als verdwenen, van maandag af ben ik dan begonnen met het weglaten van tarwe, gluten, suiker en melkproducten. Maandag was ik nog zeer moe en moest ik mij vooruit sleuren. VANDAAG VOEL IK MIJ AL EEN STUK VITALER! Kan dat zo zijn of zit dat tussen mijn oren? Mijn gezicht zit nog vol uitslag, maar dat zal wat tijd nodig hebben veronderstel ik. Ik neem ook wat U hebt aanbevolen: Omega olie, appelazijn en vitamine B 12. De volgende vraag heb ik nog: suikers uit fruit moet ik daar ook mee oppassen? ”


Maria schrijft na een uitgebreid bioresonantieonderzoek voorafgaand aan een regulier onderzoek in verband met knobbeltjes in de borst rond de menstruatie het volgende:

Hallo Cor,
de mammografie en echografie waren goed. Beide onderzoeken lieten geen onrustige cellen zien. De conclusie is mastopatie en het advies is teunisbloemolie. Je conclusie was dus volledig juist! Fijn!
Groetjes, Maria


Een man die in het ziekenhuis ligt in verband met darmontstekingen wordt door ons via ‘subspace ‘ oftewel op afstand werken, enkele keren met de Eductor behandeld. Met veel succes, zoals hij in een van zijn mails laat weten:

“Ben erg opgeknapt vanaf gisteravond tot nu met dank aan jouw behandeling en wellicht ook vanwege een tweede dosering extra zware antibiotica. Kon je behandeling van gisteren om 17.45 uur echt erg goed voelen! De 2 belangrijkste ontstekingswaardes zijn best goed gedaald. Het ziet er op dit moment een stuk beter uit …

Onze behandeling bestond uit het behandelen van ontstekingsreacties veroorzaakt door een virus en een parasiet, die niet gevoelig zijn voor anti-biotica, want die werkt alleen op bacteriën. De man had in het ziekenhuis gedurende een week al meerdere zware anti-biotica kuren gehad, zonder succes.In 2011 maakte ik kennis met de bioresonantie. Mijn klacht was een steeds terugkerende blaasontsteking. Mijn huisarts vertelde mij dat hoort bij je leeftijd als je er gevoelig voor bent, ik was toen 79 jaar. Na de behandeling met bioresonantie heeft de huisarts geen gelijk gekregen. Ik ben nu ook erg gelukkig met de behandeling o.a. het wegwerken van negatieve energie, ook allergie en de hulp die ik kreeg na het verlies van mijn partner. Soms heb je hulp nodig op een goede manier en niet met medicijnen. Je voelt je ondanks het verdriet, lichter en minder belast. TH.B

Een man, midden 40, is ieder jaar in het najaar depressief. In het intake gesprek komen we tot de conclusie (en ook zo getest met de Eductor) dat hij geen onvoorwaardelijke liefde van zijn vader heeft gekregen. Niet als klein kind en nu nog steeds niet. We behandelen het probleem van het gebrek aan onvoorwaardelijke liefde en een week later krijg ik te horen dat de man heel erg blij is en zich nog nooit zo blij heeft gevoeld. Hij is aan het sporten gegaan en de depressiviteit is volledig weg en is ook niet meer teruggekomen.


Eén tot twee keer per jaar laat ik mij doormeten / behandelen met de scio/Eductor. Verrassend hoe alles opgespoord, dan wel herkend wordt. In het eerste consult kwam uit de analyse van de scio dat ik een verschoven nekwervel had wat hoofdpijn veroorzaakte. Tijdens een behandeling gebeurt er veel in mijn lijf doordat op alle niveaus gewerkt wordt. Voor mij werkt de scio preventief. Ik reis veel met de trein en heb een drukke baan. Stress, electrosmog: door de sciobehandeling kom en blijf ik in balans. Na iedere behandeling voel ik me uitgeruster.
Judith


Lichamelijk uitgeput en geestelijk leeg kwam ik bij het Bioresonantiehuis. Na een vragenlijst thuis te hebben ingevuld, een uitgebreid intakegesprek met Cor en onderzoek via het bioresonantie- en scio apparaat, kwam er een tarwe- en suiker-allergie en tekorten aan diverse vitaminen en mineralen uit. Ook bleek dat ik geen essentiële voedingsstoffen meer op kon nemen.Dit werd terstond behandeld en ik kreeg een dieet en druppels van de gekregen behandeling mee. Tijdens de diverse behandelingen werden mij ook vragen gesteld die me een spiegel voorhielden, vragen die mij bewust maakte van wat ik op dat moment voelde, vond, dacht. Gaandeweg de behandelingen trad er een verbetering op en ging ik mij beter voelen totdat er weer iets anders naar boven kwam. Het is grappig om te zien hoe dat bij jezelf werkt. Je haalt echt laagje voor laagje bij jezelf naar boven. Iets is opgelost en het volgende dient zich aan. Wat heel fijn was om te ervaren te zien en is dat mijn energieniveau (lichamelijk uitgeput) weer terugkwam. Ik weer helder uit mijn ogen kon kijken en het leven weer leuker begon te vinden. Ik heb diverse behandelingen gehad gedurende een aantal jaren. Nu ga ik nog eens terug als ik voel dat er iets is waar ik last van heb en wat ik zelf niet kan pakken. Wat ik nog vergeten ben te vermelden is dat jij Cor, een warm, sensitief, open en vriendelijk persoon bent wat het makkelijk maakt om mezelf te kunnen en mogen zijn.
Daphne


Hoi Cor,
Ik heb soms last van een pijnscheut in mijn onderrug, ongeveer 5 keer per week. Ik kan prima boodschappenkratjes tillen, werken in de tuin, etc. Geen probleem. Maar op een onverwachts moment schiet er ineens een pijnscheut door mijn onderrug. Bijvoorbeeld als ik van een stoel opsta, dus zonder iets raars te doen. Ik heb afgewacht of het overgaat, want de meeste dingen gaan vanzelf weer over. Maar dit heb ik nu al 3 weken en het wordt niet beter. Ik heb geen idee of het om een spier, zenuw, wervel of wat dan ook gaat, dus dat mag jij uitzoeken. Hopelijk kan je er wat aan doen. Twee dagen na de behandeling: P.s.: ik heb sinds de behandeling bij nou nog geen pijnlijke steken gehad in mijn rug. Wel is mijn rug ineens stijf. Maar dat heb ik liever dan die pijnscheuten. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.
Week later: geen rugklachten meer


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Reageren is niet mogelijk