Bioresonantie Therapie

Loopt u al langere tijd rond met chronische klachten en heeft de medische wereld geen oplossing voor u? Wilt u nu eindelijk eens af van uw klachten? Of heeft u last van acute klachten en biedt de huisarts geen oplossing? Wellicht heeft u baat bij de bioresonantie therapie van Het Bio Resonantie Huis. Wij van Het Bio Resonantie Huis zijn gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen. Hierbij benaderen we uw klachten vanuit een holistische benadering: we kijken naar lichaam en geest in zijn geheel. De medische wereld kijkt vaak alleen naar uw symptomen, maar wij gaan op zoek naar de ware oorzaak waardoor uw klachten zijn ontstaan. Benieuwd of de bioresonantie therapie voor u een oplossing kan zijn?

Onze aanpak

Bij Het Bio Resonantie Huis kijken we naar u als geheel: uw geest en uw lichaam spelen beiden een even belangrijke rol. In de bioresonantie therapie richten we ons dus niet alleen op de lichamelijke klachten en de behandeling van uw symptomen, maar gaan we op zoek naar de ware oorzaken waardoor u chronische of acute klachten ervaart. De medische wereld biedt vaak een (tijdelijke) oplossing om uw symptomen te verminderen, maar wij gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak zodat wij deze kunnen behandelen. Wij doen dit met het biofeedback apparaat Scio-Eductor: dit is een lichaam respecterend apparaat waarmee we een evaluatie kunnen maken van u. Wanneer u wilt starten met de bioresonantie therapie, zullen wij u eerst een anamneseformulier toesturen. Door dit formulier in te vullen, krijgen wij een beter beeld van uw persoonlijke situatie en uw ziektegeschiedenis. Door middel van dit formulier en een uitgebreid intakegesprek, kunnen wij u de beste bioresonantie therapie aanbieden die compleet op uw persoonlijke situatie is afgestemd.

Interesse in bioresonantie therapie?

Wilt u nu eindelijke eens af van uw chronische of acute klachten? En wilt u beginnen met de bioresonantie therapie van Het Bio Resonantie Huis? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 06 481 494 24. Wij helpen u heel graag om weer klachtvrij door het leven te gaan!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.