Ischias behandeling

Ischias is een zenuwpijn dat bij relatief veel mensen voorkomt. Wanneer er sprake is van ischias, dan is er sprake van een geïrriteerde zenuw: dit heeft als resultaat een pijnlijk gevoel in de rug, billen en benen. Heeft u last van ischias? Heeft u chronisch last van ischias of is deze acuut ontstaat? En heeft u het gevoel dat de medische wereld u geen oplossing kan bieden? Bent u daarom op zoek naar een ischias behandeling die wel voor u werkt? Dan ben u bij Het Bio Resonantie Huis aan het juiste adres! Wij van Het Bio Resonantie Huis zien uw lichaam en geest als een geheel en we zullen op zoek gaan naar de ware oorzaak van uw lichamelijke klachten: lichaam en geest zijn zo sterk met elkaar verbonden dat deze invloed op elkaar hebben in de vorm van lichamelijke klachten en symptomen. Door vanuit een holistische benadering naar uw klachten te kijken, zullen wij de onderliggende oorzaak van uw klachten kunnen verhelpen. Nieuwsgierig of onze ischias behandeling iets voor u is?

Onze werkwijze

Bij Het Bio Resonantie Huis zijn we gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen. Dit houdt in dat wij vanuit een holistische benadering naar uw klachten kijken. Wanneer u bij het reguliere medische circuit met ischias klachten komt, dan worden er vaak behandelingen gegeven die de symptomen (tijdelijk) zullen bestrijden. Wanneer uw lichamelijk klachten voortkomen uit een diepere, onderliggende oorzaak, dan zullen uw klachten vroeg of laat weer terugkomen. Bij Het Bio Resonantie Huis gaan we daarom op zoek naar deze diepere, onderliggende oorzaak. In onze ischias behandeling maken we gebruik van het biofeedback apparaat Scio-Eductor. Wanneer u wilt starten met onze ischias behandeling, sturen wij u eerst een anamneseformulier toe en voeren we een uitgebreid intakegesprek. Op deze manier komen wij meer te weten over uw ziektebeeld en kunnen wij een ischias behandeling op maat voor u maken. Wij helpen u graag om weer klachtvrij door het leven te gaan!

Interesse in een ischias behandeling?

Wilt u liever vandaag dan morgen nog starten met onze ischias behandeling? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 06 481 494 24!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.