FAQ

Hoeveel bioresonantiebehandelingen heb ik nodig als ik allergieën heb?
Over het algemeen mag je uitgaan van vijf behandelingen. Soms gaat het sneller (vooral bij baby’s, peuters en kleuters), soms duurt het langer (vooral als er wordt gesmokkeld met de dieetvoorschriften).
Kunnen baby's ook al worden behandeld?
Ja, in principe al vanaf de geboorte. Als baby’s moeite hebben met het drinken van (moeder)melk of later de flesvoeding uitspugen is het handig naar ons toe te komen.
Mag een vrouw tijdens de zwangerschap worden behandeld?
Ja, daar heeft het ongeboren kind zelfs profijt van. Hoe beter de gezondheid van moeder wordt, hoe gezonder het kind ter wereld zal komen.
Kunnen huisdieren ook worden behandeld?
Ja, huisdieren reageren zeer goed en snel op de bioresonantiesignalen. Wat kan worden behandeld is heel divers, van voedingsallergie tot emotionele problemen, die weer doorklinken in het gedrag. Soms is het goed om ook de baas te behandelen, aangezien dieren daar sterk op kunnen reageren.
Krijg ik een verslag van de intake?
Nee, dat doen wij niet omdat daar teveel tijd in gaat zitten. Wel krijg je bij de intake pen en papier om op te schrijven wat je van ons te horen krijgt. Bovendien zorgt deze werkwijze ervoor dat je meer betrokken blijft bij wat er gebeurt en wat we tijdens de intake tegenkomen.
Moeten we bij jullie meteen betalen?
Ja, er moet bij ons meteen worden afgerekend. Je krijgt een rekening mee die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen indien je een aanvullende verzekering hebt. De meeste verzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk tot je aan het maximum van je pakket zit. Je kunt bij ons pinnen.
Zijn jullie goed met openbaar vervoer bereikbaar?
De praktijk in Ruurlo is zowel met de bus als met de trein goed bereikbaar. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Met de bus zo’n 3 minuten.
Kunnen we bij jullie goed parkeren?
Ja, voor het perceel van onze praktijk in Ruurlo mag in de berm worden geparkeerd (niet op de weg in verband met de snelbusdienst). En vaak is er op ons perceel ook parkeerplek. Als alles bezet is kun je nog uitwijken naar parkeerplaatsen op 50 meter lopen.
Hoe lang duren behandelingen bij jullie?
De intake neemt maximaal anderhalf uur in beslag, vervolgbehandelingen een uur.
Wat is jullie visie op cholesterol? Moet ik cholesterolverlagers gaan slikken als mijn huisarts dat zegt?
Daar mogen wij je niet in adviseren. Behalve dan naar de volgende website te gaan: www.cholesterolisnietschadelijk.nl. Hierop is een leerzame video te vinden over cholesterol.
Kun je ook emotionele problemen oplossen?
Ja, daar zijn verrassende resultaten mee te bereiken. Zoals na het overlijden van een dierbare of na traumatische ervaringen die in de jeugd zijn opgedaan. Of je geboortetrauma. Zie hiervoor ook de referenties pagina! Ik gebruik meerdere medicijnen. Is dat ongunstig voor de behandelingen of neutraal? Het gebruik van veel medicijnen werkt behandelingen tegen. Wat een medicijn doet is vrijwel altijd een symptoom van het lichaam uitschakelen. Een symptoom is een schreeuw om hulp van je lichaam. Je draait toch ook niet het olielampje van je auto uit de fitting? Je moet toch weten wat de oorzaak is! Het uitschakelen van een symptoom lost dus niets op. Je moet de onderliggende oorzaak zoeken en behandelen. Mensen die een combinatie van medicijnen gebruiken variërend van slaappillen tot tranquillisers en van maagzuurremmers tot bloeddrukverlagers zullen vrijwel nooit volop profijt hebben van de behandelingen. Aan de hand van ons anamneseformulier bepalen wij of iemand naar de intake mag komen of niet. Als we er geen heil in zien, zullen we dat zeker tegen je zeggen. In dat geval is het raadzaam te kijken of je het medicijngebruik grotendeels kunt afbouwen.
Is bioresonantie als een toverstokje?
Nee. Met bioresonantie help je het lichaam om het zelfgenezend vermogen weer in te schakelen en te versterken. De apparatuur geneest jou niet. Dat doe je uiteindelijk zelf, met ondersteuning van ons.
Is bioresonantie veilig?
Ja, uit het gebruik van bioresonantieapparatuur bij inmiddels miljoenen mensen over de hele wereld is gebleken dat het een uiterst veilige methode is om je te helpen gezonder te worden.
Is candida albicans met bioresonantie te behandelen?
Ja. In combinatie met aanvullende zaken als colloïdaal zilverwater en pro-biotica. Ook zoeken we naar de emotionele verbinding als je doorlopend last hebt van schimmels. Die emotionele koppeling halen we dan weg.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.