Het Bioresonantiehuis

Waarom bioresonantie?

Brengt het reguliere medische circuit niet wat u nodig heeft? Bent u klaar met de chronische klachten die uw leven bepalen? Zou het niet fijn zijn wanneer u zich fitter en gezonder voelt dan u zich in jaren heeft gevoeld? Houdt een slechte gezondheid tegen dat u een volledig leven leeft? Zou u dat willen veranderen?

Als het antwoord op de laatste vraag JA is, dan is bioresonantie therapie de moeite waard. Het Bio Resonantie Huis is gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen, vanuit een holistische benadering. Wij kijken naar geest en lichaam als geheel en richten ons niet alleen op het behandelen van uw symptomen.

Chronische- en acute klachten

Wij behandelen met de Scio-Eductor (biofeedback) een breed scala aan klachten, zowel chronisch als acuut. Ziekten die we behandelen zijn bijvoorbeeld rugpijn, bedplassen en ander ongewenst urineverlies, allergie en bronchitis, chronische vermoeidheid, ziekte van Pfeiffer, ziekte van Crohn, ziekte van Lyme, diabetes, artritis, oorsuizen, chronische pijn en concentratieproblemen. Maar ook acute problemen zoals een blaasontsteking, jeuk over het hele lichaam, voortdurende hartkloppingen (hartritme verstoringen), hoest klachten, slapeloosheid, AD(H)D, diarree of verstopping.

Emotionele problemen

Daarnaast behandelen wij ook emotionele problemen en verstoringen zoals:

* angst, woede uitbarstingen.
* huilen zonder daar zelf een aanwijsbare reden voor te zien.
* We helpen je ook meer zelfvertrouwen te hebben.
*Je sollicitatieangst kwijt te raken of verslavingen, zoals roken.
* Rouwverwerking gaat ook veel sneller met hulp van de educator.

Voor deze behandelingen zijn geen urenlange gesprekken nodig. Alleen lekker in de relaxstoel zitten! Gemakkelijker kan het niet. En wordt uw klacht hierboven niet genoemd, bel of mail ons dan. Er is heel veel wat we kunnen doen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.