Bioresonantie Zutphen

Woon je nabij Zutphen en heb je interesse in bioresonantie in Zutphen? Dan ben je bij Het Bioresonantie Huis aan het juiste adres. Dankzij de bioresonantie therapie van deze praktijk vind je de oplossing voor al je lichamelijke en geestelijke klachten. De meeste doktoren uit het medische circuit proberen je problemen en de symptomen op te lossen met het gebruik van medicijnen. Dan verminderen je klachten maar tijdelijk en worden je problemen niet echt opgelost. Dat is natuurlijk niet wat je wilt, want je wil dat de klachten voor altijd verdwijnen doordat de oorzaak van de problemen achterhaald wordt. Dankzij de bioresonantie therapie leert je lichaam hoe het zichzelf kan genezen en zelf kan vechten tegen eventuele ziektes en klachten. Wanneer je kiest voor deze therapie kun je de medicijnen die in het medicijnenkastje liggen weggooien, want die heb je niet meer nodig. Wil je meer weten over hoe deze therapie er voor kan zorgen dat je klachten verdwijnen? Lees dan gauw verder of neem contact op met één van de medewerkers. Ze vertellen je graag meer over hoe bioresonantie therapie nabij Zutphen je leven kan veranderen door te achterhalen waar uw klachten precies vandaan komen. Je bent meestal al na 5 behandelingen van je klachten af!

Bioresonantie therapie nabij Zutphen bij Het Bioresonantie Huis

Uw lichaam en geest spelen beide een grote rol bij bioresonantie in Zutphen, de therapeuten kijken dan ook naar het geheel volgens een holistische benadering. Door middel van biofeedback apparatuur zoals de Scio-Eductor kan er een evaluatie worden gemaakt van uw lichaam. Aan de hand van waar dit lichaam respecterend systeem op stuit, kan de onderliggende oorzaak of de onderliggende oorzaken gevonden worden. Dit systeem onderzoekt uw lichaam en stimuleert en verbetert de zelfhelende capaciteit van je lichaam. Het gebruik van de Scio-Eductor is de meest vergevorderde manier van energetisch helen, waardoor de therapeuten van Het Bioresonantie Huis verschillende acute- en chronische ziektes en klachten/symptomen kan verhelpen door te zoeken naar de achterliggende oorzaak van de klachten die je hebt. Mede dankzij de holistische benadering die deze praktijk hanteert wordt de balans tussen lichaam en geest teruggevonden. Deze behandelmethode is geschikt voor zowel volwassenen, vrouwen en kinderen. Maar hoeveel behandelingen heb je eigenlijk nodig? In de meeste gevallen zijn 5 behandelingen voldoende. Bij kinderen zoals peuters en babies is vaak eerder resultaat te zien dan na 5 behandelingen.

Bioresonantie therapie nabij Zutphen kan oplossing bieden wanneer je last hebt van:

 • Allergieën (voedingsstoffen, pollen en chemische stoffen
 • Klachten veroorzaakt door koemelkeiwit, koemelksuiker, gluten, tarwe, varkensvlees, kippeneieren, geraffineerde suikers
 • Blaasontstekingen, hartkloppingen, ADHD, slapeloosheid, ischias, eczeem, hernia, de ziekte van Lyme en nog veel meer

Als je ziek bent of kampt met emotionele problemen kan de bioresonantie therapie nabij Zutphen er ook voor zorgen dat je klachten compleet verdwijnen. Bijvoorbeeld als je zoekt naar de oorzaak van onder andere:

 • Rugpijn veroorzaakt door bijvoorbeeld artrose
 • Bedplassen
 • Astma
 • Bronchitis
 • Chronische vermoeidheid
 • Angst
 • Woede uitbarstingen
 • Sollicitatie-angst
 • Rouwverwerking

Wat kost bioresonantie therapie?

Je zult je wel wat deze bioresonantie therapie in de buurt van Zutphen precies kost. Het intakegesprek kost €150, een vervolgbehandeling is al mogelijk vanaf €50-, afhankelijk van hoe lang de vervolgbehandeling precies duurt. Alle kosten die je bij ons maakt dienen meteen contact of met de pinpas betaald te worden aan ons. Je krijgt uiteraard wel een rekening mee, zodat je die kunt opsturen naar je verzekeringsmaatschappij. De bioresonantie therapie nabij Zutphen wordt alleen vergoed door je verzekering als je aanvullend verzekerd bent. Het is wel slim om de kosten van je aanvullende verzekering en de kosten van de behandeling tegen elkaar af te wegen, want het kan best zijn dat het niet loont om een aanvullende verzekering af te sluiten. Je hebt waarschijnlijk maar een stuk of 5 behandelingen nodig, dus het kan goedkoper zijn om die behandelingen gewoon zelf te bekostigen.

Kom achter de oorzaak van de klachten

Ben je overtuigd van wat de bioresonantie therapie in Zutphen van Het Bioresonantie Huis kan betekenen voor je gezondheid? Neem dan contact op met één van de medewerkers en laat de onderliggende oorzaak van je klachten achterhalen. Je kunt contact opnemen door te bellen naar bijvoorbeeld 06- 481 494 24 of door contact op te nemen via de contactpagina.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.