Lyme behandeling

Het is steeds vaker te horen in het nieuws: steeds meer patiënten met de ziekte van Lyme. Heeft u de ziekte van Lyme en bent u daarom op zoek naar een Lyme behandeling? Het Bio Resonantie Huis is gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen. Dit houdt in dat wij uw klachten en symptomen vanuit een holistische benadering bekijken: wij kijken naar geest en lichaam als een geheel en richten ons niet alleen op het bestrijden van uw klachten, maar gaan op zoek naar de ware oorzaak van deze klachten. Bent u benieuwd wat het Bio Resonantie Huis voor u kan betekenen?

De werkwijze van het Bio Resonantie Huis

Wanneer u last heeft van chronische of acute klachten, dan bent u bij het Bio Resonantie Huis op de juiste plek. De reguliere medische wereld gebruikt medicijnen, die uw klachten en symptomen (tijdelijk) onderdrukken, maar vaak wordt de ware oorzaak van uw lichamelijke klachten niet behandeld. De behandelingen van het Bio Resonantie Huis zijn daarom gericht op het zoeken naar deze ware oorzaak en het behandelen hiervan, zonder gebruik te maken van medicijnen. In onze behandelingen maken wij gebruik van het biofeedback apparaat Scio-Eductor: dit is een lichaam respecterend systeem, dat door middel van verschillende programma’s uw lichaam onderzoekt. De Scio-Eductor helpt ons om de oorzaken van uw klachten te onderzoeken en stimuleert de zelfhelende capaciteit van het lichaam. Deze combinatie maakt de Scio-Eductor de meest geavanceerde vorm van energetisch helen en is zowel voor volwassenen als kinderen geschikt om de balans in het lichaam en geest te herstellen. Door middel van de Scio-Eductor kunnen wij een verscheidenheid aan ziektes, lichamelijke symptomen en geestelijke klachten verhelpen. U kunt daarom ook bij het Bio Resonantie Huis terecht voor een Lyme behandeling. Voor al deze behandelingen zijn geen urenlange gesprekken nodig, u hoeft alleen maar lekker in de relaxstoel te zitten!

Interesse?

Heeft u symptomen en klachten van de ziekte van Lyme? En wilt u beginnen met een Lyme behandeling bij het Bio Resonantie Huis? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Uiteraard kunt u dan ook contact met ons opnemen en wij helpen u graag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.