FAQ

Veelgestelde vragen en de antwoorden daarop

Hoeveel bioresonantiebehandelingen heb ik nodig als ik allergieën heb?
Over het algemeen mag je uitgaan van vijf behandelingen. Soms gaat het sneller (vooral bij babies, peuters en kleuters), soms duurt het langer (vooral als er wordt gesmokkeld met de dieetvoorschriften).

Kunnen babies ook al worden behandeld?
Ja, in principe al vanaf de geboorte. Als babies moeite hebben met het drinken van (moeder)melk of later de flesvoeding uitspugen is het handig naar ons toe te komen.

Kunnen huisdieren ook worden behandeld?
Ja, huisdieren reageren zeer goed en snel op de bioresonantie signalen. Wat kan worden behandeld is heel divers, van voedingsallergie tot emotionele problemen, die weer doorklinken in het gedrag. Vaak  is het goed om ook de baas te behandelen, aangezien dieren daar sterk op kunnen reageren.

Is candida albicans met bioresonantie te behandelen?
Ja. In combinatie met aanvullende zaken als colloïdaal zilverwater en pro-biotica. Ook zoeken we naar de emotionele verbinding als je doorlopend last hebt van schimmels. Die emotionele koppeling halen we dan weg.

Is bioresonantie veilig?
Ja, uit het gebruik van bioresonantieapparatuur bij inmiddels miljoenen mensen over de hele wereld is gebleken dat het een uiterst veilige methode is om je te helpen gezonder te worden.

Mag een vrouw tijdens de zwangerschap worden behandeld?
Ja, daar heeft het ongeboren kind zelfs profijt van. Hoe beter de gezondheid van moeder wordt, hoe gezonder het kind ter wereld zal komen.

Is bioresonantie als een toverstokje?
Nee. Met bioresonantie help je het lichaam om het zelfgenezend vermogen weer in te schakelen en te versterken. De apparatuur geneest jou niet. Dat doe je uiteindelijk zelf, met ondersteuning van ons.

Kun je ook emotionele problemen oplossen?
Ja, daar zijn verrassende resultaten mee te bereiken. Zoals na het overlijden van een dierbare of na traumatische ervaringen die in de jeugd zijn opgedaan. Of je geboortetrauma. Zie hiervoor ook de referenties pagina!

Ik gebruik meerdere medicijnen. Is dat ongunstig voor de behandelingen of neutraal?
Het gebruik van veel medicijnen werkt behandelingen tegen. Wat een medicijn doet is vrijwel altijd een symptoom van het lichaam uitschakelen. Een symptoom is een schreeuw om hulp van je lichaam. Je draait toch ook niet het olielampje van je auto uit de fitting? Je moet toch weten wat de oorzaak is! Het uitschakelen van een symptoom lost dus niets op. Je moet de onderliggende oorzaak zoeken en behandelen.
Mensen die een combinatie van medicijnen gebruiken variërend van slaappillen tot tranquillisers en van maagzuurremmers tot bloeddrukverlagers zullen vrijwel nooit volop profijt hebben van de behandelingen. Aan de hand van ons anamneseformulier bepalen wij of iemand naar de intake mag komen of niet. Als we er geen heil in zien, zullen we dat zeker tegen je zeggen. In dat geval is het raadzaam te kijken of je het medicijngebruik grotendeels kunt afbouwen.

Wat voor water kan ik het beste drinken?
Het meest geschikt voor je gezondheid is gefilterd water, omdat dit de minste reststoffen bevat en het water dus een hogere capaciteit heeft voor het afvoeren van afvalstoffen. Voorbeelden hiervan zijn waterkannen met filters en de zogenaamde reverse osmosewater systemen voor in de keuken. Via een apart kraantje tap je dan gefilterd water. Om een indruk te geven: leidingwater in Ruurlo bevat circa 450 ppm (parts per million), osmose water ongeveer 18 ppm aan vaste stoffen.
Goede tweede is Spa blauw (nee, we krijgen geen commissie van Spa) met zo’n 60 ppm. Drink per dag minstens anderhalve liter water. En neem daarbij ook regelmatig korreltjes Himalayazout voor mineralen en sporenelementen.

Wat is jullie visie op cholesterol? Moet ik cholesterolverlagers gaan slikken als mijn huisarts dat zegt?
Daar mogen wij je niet in adviseren. Behalve dan naar de volgende website te gaan:

www.cholesterolisnietschadelijk.nl

Hierop is een leerzame video te vinden over cholesterol.

Hoe lang duren behandelingen bij jullie?
De intake neemt maximaal anderhalf uur in beslag, vervolgbehandelingen een uur of soms minder.

Zijn jullie goed met openbaar vervoer bereikbaar?

De praktijk in Ruurlo is zowel met de bus als met de trein goed bereikbaar. Vanaf het trein- en busstation is het ongeveer 2 minuten lopen.

Moeten we bij jullie meteen betalen?
Ja, er moet bij ons meteen worden afgerekend. Je krijgt een rekening mee die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen indien je een aanvullende verzekering hebt. De meeste verzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk tot je aan het maximum van je pakket zit.
Je kunt bij ons PINnen.

Krijg ik een verslag van de intake?
Nee, dat doen wij niet omdat daar teveel tijd in gaat zitten. Je krijgt pen en papier om op te schrijven wat je van ons te horen krijgt. Bovendien zorgt deze werkwijze ervoor dat je meer betrokken blijft bij wat er gebeurt en wat we tijdens de intake tegenkomen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.