Kun je ook emotionele problemen oplossen?

Ja, daar zijn verrassende resultaten mee te bereiken. Zoals na het overlijden van een dierbare of na traumatische ervaringen die in de jeugd zijn opgedaan. Of je geboortetrauma. Zie hiervoor ook de referenties pagina!

Ik gebruik meerdere medicijnen. Is dat ongunstig voor de behandelingen of neutraal?
Het gebruik van veel medicijnen werkt behandelingen tegen. Wat een medicijn doet is vrijwel altijd een symptoom van het lichaam uitschakelen. Een symptoom is een schreeuw om hulp van je lichaam. Je draait toch ook niet het olielampje van je auto uit de fitting? Je moet toch weten wat de oorzaak is! Het uitschakelen van een symptoom lost dus niets op. Je moet de onderliggende oorzaak zoeken en behandelen.
Mensen die een combinatie van medicijnen gebruiken variƫrend van slaappillen tot tranquillisers en van maagzuurremmers tot bloeddrukverlagers zullen vrijwel nooit volop profijt hebben van de behandelingen. Aan de hand van ons anamneseformulier bepalen wij of iemand naar de intake mag komen of niet. Als we er geen heil in zien, zullen we dat zeker tegen je zeggen. In dat geval is het raadzaam te kijken of je het medicijngebruik grotendeels kunt afbouwen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.